Încredere totală, Dinamo mizează pe el și contra lui Rednic!

Dinamo joacă mâine seară, de la ora 20:30, cu Viitorul lui Mircea Rednic. Adversara ”câinilor” nu a reușit din două încercări, luni și marți, să joace runda cu Poli Iași, din cauza ceții și a decizii arbitrilor.

Roș-albii vin după 4 meciuri fără victorie în Liga 1, adunând 441 de minute de la precedentul gol reușit în campionat, Sorescu din penalty, cu UTA (1-0). Ionel Gane are din start două probleme mari de lot: Puljici și Sorescu ambii suspendați, primii doi căpitani ai formației.

”Câinii” îi mai au pe Nemec, Moldoveanu și Blejdea accidentați. ”Jerry” va trebui să opereze două modificări în primul 11, s-a decis asupra lor. Andrei Radu va trece pe banda dreaptă, iar Florin Bejan va face pereche cu Marco Ehmann în centrul apărării.

Chiar dacă au fost și voci care au criticat prestația lui Mihai Eșanu, totuși, tânărul eligibil U21 a reușit să mai diminueze proporțiile scorului. Are în continuare încrederea staff-ului tehnic și va fi titular mâine seară, în detrimentul norvegianului Gudmund Kongshavn.

Dinamo trebuie să găsească formula câștigătoare pentru a marca și a câștiga din nou în Liga 1, așa cum a spus și Ionel Gane după eșecul cu Astra (0-2). Doar că nu are nici foarte multe opțiuni, întrucât ”câinii” au marcat foarte puțin în acest sezon. Iar golgeterul Sorescu va fi absent. El a marcat 4 goluri dintre care 3 din penalty.

În principiu, Gane vrea să înceapă în formula Eșanu – A. Radu, Bejan, Ehmann, Filip – Răuță, Achim, Anton – Nepomuceno, Magaye, Fabbrini.

Citește și

Dan Bittman despre Diana Șoșoacă: ”Avocatul poporului. Cu 20 de politicieni ca ea, eram departe de tot!”