--> -->

Încep disponibilizările la Dinamo: ”Vedeți cu cine, eu pot lucra cu oricine”

Dinamo se va despărți de o echipă întreagă în săptămânile următoare, se vrea până pe 5 ianuarie, când este prevăzută reunirea pentru antrenamentele la Săftica, iar până atunci să se rezolve și transferurile noilor veniți.

Începând de luni oficialii clubului din Ștefan cel Mare au confirmat faptul că vor demara tratativele pentru a rezilia cu mai mulți jucători ai grupării.

Stoican pleacă în America

Dinamoviştii încearcă să se încadreze în noul buget, mai ales că mulți dintre cei 43 de fotbaliști înregistrați la LPF nu au adus niciun plus în prima parte a sezonului. În plus, sunt jucători care nu mai intră în planurile conducerii roș-albilor.

Flavius Stoican pleacă luni în Statele Unite ale Americii, dar înainte de a părăsi țara a avut discuții cu oficialii clubului.

„Vedeți cu cine puteți rezilia, în funcție de interesele lui Dinamo, apoi ținem legătura ca să vedem pe cine aducem! Eu pot lucra cu absolut orice jucător, doar să fie cu mintea și cu sufletul la Dinamo, altfel nu contează numele și salariul, ne dăm mâna și în tribună sau «la revedere»” a fost mesajul pe care Stoicanetti l-a transmis reprezentanților bucureștenilor, conform GSP.ro.

Pleacă o echipă întreagă

Va reveni Plamen Iliev la antrenamente, după cearta cu Rednic. Tehnicianul va avea o discuție față în față cu Matei și cu Filip, care nu mai erau nici ei doriți de fostul antrenor, şi va vedea dacă îi va păstra în lot.

Ce e clar e că nu mai sunt în planurile de viitor Costi Nica, Petar Gluhakovici, Răzvan Popa, Andre Pinto, Nikolaos Kainourgios, Michel Espinosa, Marko Nunici, Cătălin Țâră, Mihai Neicuțescu și Robert Moldoveanu, unii dintre ei urmând a fi împrumutați.

Dinamo va transfera maximum 5 fotbaliști la începutul lui 2022, fiind căutați în mod special jucători români sau străini care știu ce înseamnă Liga 1 și clubul din Ștefan cel Mare. Stoican caută fotbaliști pentru axul central al echipei, de la fundași, mijlocași și atacanți de zonă centrală.

Citește și

Spargere la Parlament, acuzații de furt: primele rezultate ale anchetei, cine este implicat