--> -->

Incendiu la stadionul din Slobozia, ”oficiala” făcută scrum

Un fenomen al naturii a pus în pericol desfășurarea conform programului inițial a meciului din Liga 2 dintre Unirea Slobozia și FK Miercurea Ciuc, stabilit sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 5-a.

Care avea să se desfășoare după programul stabilit, iar oaspeții au învins cu 1-0!

Scene teribile

Unul dintre fulgerele dezlănțuite pe cer vineri noapte a lovit tribuna oficială a stadionului ”1 Mai” din Slobozia, iar aceasta a ars ca o torță în câteva minute. Focul s-a propagat parțial și către una dintre cele două bănci de rezerve, situația chiar la baza acestei tribune făcute scrum.

Tribuna oficială a stadionului din Slobozia a ars după ce a fost lovită de un fulger

În jurul orei 0:30, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un fulger a provocat un incendiu devastator la stadionul 1 Mai din Slobozia. Cea care a ars a fost tribuna oficială, acolo unde obișnuiau să stea oficiali ai celor două cluburi, invitații, abonații și alte personalități ale orașului și județului.

Totul scrum, două ore de intervenție

Potrivit Info Ialomița, în doar câteva minute focul a cuprins întreaga tribună oficială, iar cele câteva zeci de fotolii au fost făcute scrum, chiar dacă pompierii chemați de urgență la fața locului au încercat să limiteze pagubele. Focul s-a propagat parțial și spre una dintre băncile de rezerve, amplasate la baza tribunei.

”Ne-am uitat pe camerele video montate la stadion și la un moment dat s-a văzut o lumină puternică căzută în zona ultimului rând de fotolii și imediat s-a aprins focul care a distrus rapid fotoliile instalate în tribuna oficială a stadionului”, a spus, Info Ialomița, Ilie Lemnaru, managerul clubului Unirea Slobozia.

”După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a transmis ISU Ialomiţa.

Unirea Slobozia are obiectiv promovarea, are 10 puncte în clasament, FK Miercurea Ciuc a adunat 9 puncte, o altă candidată certă la play-off.

Citește și

Se redeschide pasajul Unirea. Și pasajul pietonal de la Eroii Revoluției