--> -->

Incendiu la casa de vacanță a lui Miron Mitrea, din Delta Dunării: focul a fost pus intenționat

Fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, a primit o lovitură grea. Un fost angajat i-a incendiat casa de vacanță din Delta Dunării!

Primele informații spun că bărbatul ar fi avut unele nemulțumiri vizavi de politician și a turnat benzină, iar apoi a dat foc casei.

Un tânăr a fost reținut

Polițiștii au reținut un tânăr, fost angajat al lui Miron Mitrea, fiind principalul suspect în acest caz, informează Antena 3 CNN.

Casa era acoperită cu stuf, astfel că flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenția pompierilor. După aproximativ patru ore, focul a fost lichidat.

În urma incendiului, au ars 7 camere din clădire, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi. Flăcările au fost observate în jurul orei 16:30.

Intervenție dificilă pentru pompieri

ISU Delta a intervenit cu şapte subofiţeri şi două ambarcaţiuni din cadrul Pichetului de pompieri nave operative Crişan. La sosirea acestora, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul clădirii.

„Casa fiind acoperită cu stuf, flăcările s-au extins cu repeziciune, îngreunând astfel intervenţia pompierilor. După aproximativ patru ore, focul a fost lichidat. În urma incendiului, au ars şapte camere din clădire, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi”, a anunţat ISU Delta.

Potrivit sursei citate, cauza probabilă de producere a focului a fost stabilită ca fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Citește și

Ministrul Rafila, altă idee anti-droguri decât a prefectului Capitalei: ”Doar așa vom sprijini, nu testarea de masă”