--> -->

Incendiu la un spital privat din România!

Pompierii de la ISU Cluj au intervenit de urgență, joi seară, după ce au fost alertați privind un incendiu la un spital privat de pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.

Fără victime

Incendiul, care s-a manifestat cu mult fum, a fost lichidat la scurt timp. transmite ISU Cluj. El nu a produs victime, dar mai multe persoane au fost evacuate.

”A fost activat planul roșu începând cu ora 22:50. Până acum nu sunt anunțate victime, iar în jur de 20 de pacienți au fost evacuați de către pompieri. Spitalul este inundat cu fum”, a transmis ISU Cluj, citat de presa locală.

Pompierii au intervenit și au reușit la scurt timp să lichideze incendiul. Ei continuă intervenția la fața locului pentru a determina cauzele producerii incendiului.

Ca măsură de precauție, 29 de persoane au fost evacuate din spital, cinci fiind transportate la alte spitale din municipiu, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Paul Olar, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Niciun pericol

Persoanele care au fost transportate la alte spitale nu au suferit răni și au fost transportate la alte unități ca măsură de precauți întrucât au afecțiuni care necesită supraveghere medicală continuă.

El a subliniat că nu mai există niciun pericol la spitalul privat din Cluj, incendiul fiind lichidat. La fața locului mai sunt desfășurate doar verificări pentru stabilirea circumstanțele care au dus la producerea incendiului.

Citește și

Câte zile pierd, anual, bucureștenii în trafic. Topul în care se află capitala României