--> -->

Încă un transfer la Dinamo: și-a rezolvat marea problemă?!

După un start ratat în Liga 2 (o victorie și două înfrângeri), Dinamo speră să-și revină și se întărește cu un nou străin: portarul bosniac Filip Dujmovic (23 de ani). El îi va face concurență lui Denis Oncescu, tânărul portar eligibil U21, titular în primele runde.

Dinamo l-a prezentat azi pe goalkeeper-ul Filip Dujmovic, transferat din postura de jucător liber de contract.

De unde provine

Dujmovic, portar cu un meci în naționala de tineret a Bosniei, și-a reziliat în urmă cu o săptămână contractul cu sârbii de la Radnicki, pentru care a bifat două meciuri la începutul acestui sezon, unul chiar în Conference League.

400.000 de euro e cota lui Filip Dujmovic, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Filip Dujmovic, 1,91 de metri înălțime, a fost legitimat la Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia). A strâns 56 de partide în prima ligă a Serbiei.

La Dinamo, Dujmovic va avea doi concurenți cu mai puțină experiență: David Oncescu (18 ani, 3 meciuri oficiale la Dinamo) și Ștefan Fara (21 de ani, 0 meciuri oficiale la Dinamo).

Mesajul clubului

”Administratorul special Vlad Iacob anunță, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, transferul portarului Filip Dujmović la Dinamo 1948.

Fost component al loturilor naționale de juniori și U21 ale Bosniei, Filip Dujmović a evoluat ultima oară în prima ligă a campionatului din Serbia, la FK Radnicki. Filip Dujmović a apărat ultimul meci oficial luna trecută, pe 31 iulie, în partida FK Radnicki vs Backa Topola, în etapa a patra a campionatului din Serbia.

Zeljeznicar U19 (Bosnia), Adana Demir U21 (Turcia), Spartak Subotica (Serbia), Mladost Kakanj (Bosnia) și FK Radnicki (Serbia) sunt echipele din cariera noului portar dinamovist. 56 de meciuri are Filip Dujmović în prima ligă a campionatului din Serbia pentru Spartak Subotica (40) și FK Radnicki (16).

Luna trecută, pe 28 iulie, a apărat pentru FK Radnicki în Conference League”.

Citește și

Cât vrea Șerdean pe acțiunile de la Dinamo: ”Variază mult”