Încă un român iubit de suporteri dorit înapoi la Dinamo!

Dinamo vrea să facă trei transferuri pe final de mercato, un stoper, un mijlocaș central și un vârf central. În afara lui Paul Anton, 29 de ani, care este la o semnătură distanță de revenirea în Ștefan cel Mare, ”câinii” ar dori repatrierea unui fotbalist foarte iubit de către suporterii roș-albilor.

Conform Gazetei Sporturilor, fanii-acționari ai clubului i-au cerut insistent lui Pablo Cortacero, reprezentatul firmei care a cumpărat clubul, să-l aducă înapoi pe Dragoș Grigore, fundașul lui Ludogore!. Aceștia îl apreciază pe internaționalul de 34 de ani și îl vor cu insistență la formația lui Cosmin Contra.

Mutarea este una foarte greu de realizat. nternaționalul român este un jucător important pentru Ludogoreț, evoluând în 6 partide în acest sezon. Acesta mai are contract cu bulgarii, iar Dinamo îl poate aduce doar dacă rămâne liber de contract. Dragoș Grigore a ajuns la Dinamo în 2008, de la CFR Timișoara. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători, iar iulie 2014 a fost vândut la Toulouse pentru un milion de euro.

Citește și

Clotilde Armand amenință la început de șefie: ”Anchetă și vrem pedepse”