Încă un refuz pentru Dinamo: ”Așa am vorbit”

Dinamo nu reușește încă să producă primul transfer din mercato invernal. Caută, caută, dar nu găsește nimic! Un alt refuz a fost anunțat azi, oficial.

Aganovic iese din discuție

”Câinii” îl aveau pe croatul Adnan Aganovic în vizor, doar că transferul nu are sorți de izbândă. Antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, a vorbit cu patronul echipei, Laszlo Dioszegi, i-a transmis ferm că nu vrea să plece nimeni, nu vrea să vină nimeni, momentan.

Decizia neamțului devine importantă și pentru Dinamo. „Câinii” doreau să-l aducă în mercato de iarnă pe croatul Adnan Aganovic, 36 de ani, un fotbalist polivalent dorit în „haita” lui Zeljko Kopic.

În acest moment, Aganovic este de neclintit. Mai are angajament până la vară cu ardelenii.

24 de meciuri a adunat Aganovic pentru Sepsi în actuala ediție, având 4 goluri și 2 assist-uri

„Mi-a spus clar, nu are nevoie de nimeni, continuă cu actualul lot”

„Nu pleacă nimeni. Nu cred că Aganovic nu vrea să mai stea aici. A fost accidentat, și-a revenit, este în calculele lui Sepsi OSK.

Am citit și eu de interesul lui Dinamo, sunt speculații, sută la sută nu pleacă de la Sepsi. Jucătorul este în atenția antrenorului, a clubului. Bernd Storck mi-a spus clar că nu are nevoie de niciun jucător, vrea să continue cu cei de acum.

A zis că vreme de zece zile în Antalya va vedea ce poate fiecare fotbalist. Nici nu a cerut vreun jucător. De fapt, mai avem un singur loc liber pe lista A, vom vedea dacă se va întâmpla ceva în mercato”, a explicat patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru GSP.ro.

Citește și

Cât a fost ”darul” la nunta lui Ianis Hagi. Costurile evenimentului