Încă un fotbalist din LaLiga vine la Dinamo. S-a duelat cu Messi! Cine sosește alături de Isma Lopez

Cosmin Contra a anunțat mutări mari în echipa roș-albilor, fiind extrem de nemulțumit de jocul, de atitudinea și de rezultatul partidei cu Chindia (0-1). Antrenorul a precizat încă dinaintea meciului, dar și după meci, că vor sosi doi jucători din Spania în noaptea de marți spre miercuri.

Așa cum vă anunțam în week-end, unul dintre ei este Isma Lopez, fundaș stânga, care a adunat 66 de meciuri în prima ligă din țara sa. El tocmai va finaliza mâine rezilierea contractului cu Tenerife. Apoi, conform Gazetei Sporturilor, alături de el va sosi la București și Jordi Calavera, jucător de bandă dreaptă, care a fost împrumutat în ultimul sezon de Eibar la Girona, luptându-se cu aceștia din urmă pentru a promova în LaLiga.

Calavera tocmai a ajuns ieri la un acord cu Eibar pentru a-și rezilia contractul, ceea ce s-a și întâmplat. Cei doi spanioli vor asigua cele două benzi ale lui Dinamo. Jordi, 25 de ani, are  o prezență în LaLiga, dar și 9 meciuri în Copa del Rey, plus 90 de partide în divizia a doua spaniolă. Totodată s-a duelat și cu marele Leo Messi într-un meci intern!

Contra a anunțat că vor mai veni încă 4-5 jucători la Dinamo.

Citește și

Ce fotbalist în vogă propune Borcea la Dinamo

No Comments Yet

Comments are closed