Încă un avantaj pentru Dinamo: ”Gata!”

Dinamo mai are un avantaj în duelul cu Gaz Metan Mediaș pentru evitarea retrogradării în actuala ediție de campionat.

Cu 24 de ore înaintea confruntării din Ștefan cel Mare, vineri seară, de la ora 19:55, Ilie Poenaru și-a anunțat demisia de la formația sibiană.

Aceasta după ce o echipă întreagă s-a despărțit de clubul din Transilvania, gruparea fiind amenințată cu falimentul.

Poenaru a refuzat Dinamo!

După ce trei jucători au ajuns la Dinamo, Moura, Grădinaru și Morar, pregătindu-se și Irobiso, alți opt jucători fiind liberi deja sau cu memorii depuse, Ilie Poenaru nu a mai rezistat nici măcar pentru etapa din Ștefan cel Mare și a spus ”adio” Gazului.

Ilie Poenaru a refuzat să preia Dinamo în toamnă, atunci când echipa s-a despărțit de Dario Bonetti, fix înainte ca Mircea Rednic să accepte revenirea, și a decis să meargă la Gaz Metan, fiind atras de proiectul prezentat acolo!

”Două salarii, doar două”

”Tocmai m-am despărțit de Gaz Metan Mediaș. Aveam doar promisiuni mari din partea autorităților, care de la săptămână la săptămână ne făceau să credem că situația se va rezolva.

Dacă reușeau autoritățile să ne plătească două salarii, doar două, eu și jucătorii stabiliserăm să rămânem. Cred că am fi reușit să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Poenaru la Pro X.

”Jucătorii au fost exemplari până în acest moment, dar acum nu am mai avut nicio putere asupra lor. A fost decizia lor, au suferit destul. Nu s-a creat liniște la nivel juridic. Noi acceptam și aceste două puncte luate, dar am observat că nu se face nimic pentru noi”, a mai zis tehnicianul.

A făcut treabă la Mediaș

Poenaru o preluase pe Gaz Metan Mediaș în septembrie 2021. În ciuda problemelor financiare de la echipă, el a obținut rezultate onorabile: 6 victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri în 20 de meciuri.

La începutul lunii februarie, Poenaru dezvăluia că a încasat salariul doar pentru o lună și jumătate de muncă, de și a activat la Gaz Metan timp de 5 luni.

Cum ar putea arăta Gaz Metan cu Dinamo: Buzbuchi – Kanda, Matricardi, Mathaus, Dobrescu – Cr. Avram, Șteau – Chamed, Gaspar, Harfaș – P. Costea.

Citește și

Chirica despre Dragnea: ”Nu mai poate”