Încă un atu pentru Dinamo: scandal la Buzău

Dinamo a impresionat în victoriile cu Unirea Dej (3-0) și cu Oțelul Galați (3-0), ajungând la un singur punct în spatele formației lui Dorinel Munteanu, primind vești bune și dinspre echipele ce-i vizează locul.

Mihalcea, iritat: ”Să-mi ceară demisia, să ne facă hoți?!”

Sâmbătă, FC Buzău a remizat, scor 0-0, acasă, cu Unirea Dej. Astfel, în acest moment, sunt 4 puncte între Dinamo și echipa lui Adrian Mihalcea, care au remizat în prima etapă de play-off. Iar clujenii sunt la 5 puncte în spatele ”câinilor”.

Buzăul nu a pierdut până acum în acest play-off al Ligii 2, în primele trei etape, dar nici nu a câștigat. Adrian Mihalcea a fost dezamăgit de public după jocul egal cu Unirea Dej.

”Echipa are o primă performanță deja atinsă, a doua e că nu a pierdut decât un joc din 15 meciuri și, cu toate acestea, un stadion îmi cere demisia și ne fac hoți!”, a reacționat, nervos, Mihalcea, după etapă.

Exemplele Galați și Dinamo: ”Poate-și doresc mai mult decât ai noștri să promoveze”

”Chiar nu înțeleg. Poate sunt orașe unde spectatorul este un cunoscător fin al competiției, dar nu înțeleg. Dacă ei (n.red spectatorii prezenți pe arenă) vor să plec, nu este nicio problemă. Eu îi felicit pe băieți pentru toată munca depusă până acum, pentru că e o muncă și știam că în play-off nu vor mai fi meciuri ușoare, drept dovadă uitați-vă cum se desfășoară”, a spus Adrian Mihalcea la finalul partidei.

Mihalcea merge mai departe și face o compație cu publicul de care are parte SC Oțelul și Dinamo, echipe care joacă cu stadioanele pline și într-o atmosferă senzațională. Crede că acolo se dorește mai mult promovarea decât o arată buzoienii prin absența lor de la jocurile Gloriei.

”Sunt extrem de dezamăgit. Nu știu dacă este un cuvânt dur, dar ăsta este cuvântul. În loc să vină la stadion, cum văd la Galați stadioane pline, văd la Dinamo… Poate își doresc mai mult decât ai noștri să promoveze. Dacă nu concep că este o competiție și putem evolua slab câte o dată și nu acceptăm lucrul acesta, nu știu ce mai e de făcut”, a comentat antrenorul echipei buzoiene.

Citește și

Experiența a doi cetățeni unguri care au vizitat România: “M-am înșelat”