Încă o veste tare pentru dinamoviști: Bălănescu și-a decis viitorul! Deja există ofertă de înlocuire

Bogdan Bălănescu a făcut un pas în spate în ultimele luni, chiar dacă pe documentele oficiale ale clubului a rămas tot director general. Nu a vrut să renunțe, din ogoliu, însă zilele lui la Dinamo se apropie de final.

Bălănescu i-a anunțat pe cei din managementul iberic că vrea să plece de la club de la începutul lunii decembrie, cel mai târziu, ar dori chiar de săptămâna viitoare. Până atunci va pregăti actele ca să le pună la dispoziția conducerii. Bălănescu și-a petrecut ultimii 20 de ani în conducerea clubului.

Iar Florin Prunea, care a avut contre puternice cu Bălănescu, a recunoscut că ar fi dispus să se întoarcă! Aceasta deși a făcut notificare la FRF pentru a-și lua banii restanți de la Dinamo. Pe lista neagră a suporterilor, la fel ca și Bălănescu, fostul portar ar fi gata să revină la Dinamo și să uite de restanțele financiare ale clubului către el.

“Da cum, de ce nu? Oricând m-aş întoarce la Dinamo. Oricând! Şi aşa am muncit pe gratis la Dinamo, nu am luat decât două salarii într-un an de zile. Nu asta e problema, oricând m-aş întoarce să pun umărul. Sigur! Nu mâine m-aş duce, ci ieri”, a spus Prunea pentru Antena Sport.

Citește și

Borja Valle continuă disputa cu conducerea: ”Soarta, mereu capricioasă”. Susținerea colegilor și aprecierea lui Diego Capel

No Comments Yet

Comments are closed