Wave Resort

Încă o vedetă de la Antena 1 infectată cu COVID-19. Comunicat oficial

Suspiciunile de zilele trecute au devenit confirmare. După ce au fost testați și confirmați ca pozitiv la testul coronavirus, Marcel Pavel, Ozana Barabamcea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș, acum s-a îmbolnăvit și actrița Adriana Trandafir! Actrița a fost la filmările de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, iar surse citate de Antena 3 spun că testul a fost pozitiv.

La cei 64 de ani, Adriana Trandafir a interpretat la show-ul de la Antena 1 personaje precum Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco și Gina Lollobrigida. Conducerea Antena 1 a venit cu precizări despre ancheta epidemiologică în curs.

“Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva!” sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor.

A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru `Te cunosc de undeva!` urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță”, se arată în comunicatul trimis de postul Antena 1.

Citește și

Vasile Dâncu despre cine vrea să investească la CFR Cluj și cu cine ținea înainte de campioni