--> -->

Încă o plecare de la Dinamo

Așa cum v-am anunțat încă de dimineață, astăzi, 8 martie, a fost o zi importantă la Dinamo.

Flavius Stoican a părăsit Dinamo, la a doua tentativă de demisie, pe seară, iar mâine va fi anunțat Dusan Uhrin.

Cehul de 54 de ani este adus să salveze echipa a doua oară la rând, după ce anul trecut a reușit o serie de 5 victorii consecutive pe final de play-out.

Muri, următorul

Plecarea lui Flavius Stoican a avut un efect de domino la nivelul conducerii din Ștefan cel Mare. Iuliu Mureșan și-a dat demisia în această seară din funcția de director executiv al lui Dinamo!

Așa cum promisese încă de la momentul instalării lui Stoican, și anume că va părăsi clubul dacă antrenorul va fi demis, ”Muri” s-a ținut de cuvânt și pleacă, practic, la pachet cu favoritul său pe care îl propusese pe banca tehnică.

Totuși, există posibilitatea, la fel ca data trecută, ca Răzvan Zăvăleanu să-l convingă pe bunul său prieten să renunțe la gândul plecării. Aceasta până la vară, când se va lămuri situația echipei.

Uhrin, duminică pe bancă

Dusan Uhrin a ajuns marți seara la o înțelegere cu șefii lui Dinamo pentru a prelua echipa. După nebunia din cursul zilei, Stoican a cedat și a acceptat despărțirea de Dinamo, chiar dacă Iuliu Mureșan și jucătorii îl convinseseră să continue.

Uhrin vine miercuri la București și va fi pe bancă la primul meci din play-out, cel din week-end cu Rapid. Cehul a fost cel care i-a salvat pe ”câini” de la retrogradare în sezonul anterior.

Citește și

Adio! Rafila: ”Vă recomandăm”