Încă două târguri de Crăciun, pregătite de deschidere

Magia Sărbătorilor de Iarnă este întregită în unele orașe din România și de deschiderea Târgurilor de Crăciun. La Cluj-Napoca, București și Sibiu s-a dat deja startul. Locuitorii din alte două orașe importante stau cu ochii pe ceas, așteptând să viziteze târgurile pregătite de administrațiile locale.

La Timișoara, Târgul de Crăciun se deschide azi, de Sfântul Andrei. Organizatorii au decis să împartă zona în două: una în care să se intre cu Certificatul verde, alta fără. „Vor fi delimitate două zone, una de la patinoarul din fața Operei până la Modex, și alta în Piața Libertății, în zona scenei și a căsuțelor, unde se va putea intra doar pe baza Certificatului Verde. Pe de altă parte, pe strada Mărășești, unde vor fi amplasate standurile cu mâncare și se mănâncă la fața locului, nu va fi delimitat perimetrul și nu va exista o persoană din partea organizatorilor care să verifice certificatele verzi, ci este obligația fiecărui comerciant să facă acest lucru”, a declarat directorul Casei de Cultură din Timișoara.

Mai jos puteți vedea ce manifestări sunt cuprinse în programul Târgului de Iarnă de la Timișoara:

Și Oradea se pregătește de Târgul de Crăciun, care-și va deschide porțile pe 3 decembrie. „Ho Ho Ho! În perioada 3 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022, ne vom bucura din nou de magia Sărbătorilor de iarnă, la Târgul de Crăciun Oradea! Căsuțe cu bunătăți, dulciuri ca-n copilărie, decorațiuni și cele mai frumoase cadouri de Crăciun – se vor așeza cuminți în jurul bradului din Piața Unirii, sub mii de luminițe fermecate. Te așteptăm la Oradea în cea mai caldă atmosferă de Crăciun!”, au scris organizatorii.

Citește și

Alte probleme pentru Rednic la Dinamo. Care este vestea bună