--> -->

În sfârșit, Dinamo a transferat un fundaș central!

Dinamo a anunțat azi transferul fundașului central brazilian Lucas Alves de Araujo, în vârstă de 31 de ani, fotbalist care ajunge în România după ce a petrecut prima jumătate a anului în Portugalia, la Portimonense.

Dinamo a anunțat al optulea transfer al verii. Lotului condus de Ovidiu Burcă i se alătură un fundaș central experimentat, brazilianul Lucas Alves de Araujo.

Astfel, ”câinii” mută într-o poziție importantă și unde era nevoie și de calitate, și de experiență.

Cine este noul ”câine roșu”

Lucas are un CV bogat. A jucat în primii 4 ani la seniori în țara natală, apoi a făcut pasul în Europa în 2015, la formația germană VfR Aalen, trupă din ligile inferioare la care a rămas doar câteva luni.

Lucas a trecut ulterior în Elveția, la Biel-Bienne, iar tot în Țara Cantoanelor a avut parte de cea mai bună perioadă a carierei, la Luzern, pentru care a fost legitimat între 2017 și 2021.

Au urmat experiențe în Arabia Saudită (Al Tai), Grecia (PAS Lamia) și Emirate (Al Nasr), iar în ianuarie 2023 a semnat cu Portimonense.

Pe cine a mai adus Dinamo

Portughezii nu i-au prelungit contractul, Lucas a rămas liber, iar din această postură a semnat cu Dinamo.

Dinamo i-a transferat în mercato de vară pe Hakim Abdallah (Virton), Goncalo Gregorio (Leiria), Adnan Golubovic (FC Koper), Cristi Costin (FC Voluntari), Dennis Politic (Cremonese), Josué Homawoo (Red Star FC/Franța, Liga 3), Christian Ilici (Doxa Katokopias) și Lucas Alves de Araujo (Portimonense).

Citește și

Mihaela Tatu a suferit de depresie: ”Am găsit bucurie în alte activități mai domoale”