În ce țară plănuiește Simona Halep să se mute după divorț

Simona Halep (30 de ani, locul 7 WTA) a dispărut complet după eliminarea de la US Open. Nu a mai oferit declarații, nu a mai fost văzută în public și nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare.

De vină ar fi problemele din viața personală, divorțul de Toni Iuruc (43 de ani), anunțat de Prosport.

Aproape de Mouratoglou

Simona Halep ar avea în plan și mutarea din România. Cucerită de Coasta de Azur, dubla campioană de Grand Slam ar avea drept destinație Nisa, potrivit Orange Sport.

Simona și-a petrecut mult timp în această parte a Franței în ultimul an. Mai exact de la începutul colaborării cu Patrick Mouratoglou. Antrenorul deține acolo cea mai mare bază de antrenament din Europa.

Iuruc a confirmat divorțul

Toni Iuruc a confirmat public divorțul dintre el și Simona Halep, după un an de mariaj.

”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Simona Halep, un singur obiectiv în final de an

Simona Halep mare un singur obiectiv concret pentru finalul anului 2022, calificarea la Turneul Campioanelor.

Ediția din 2022 a Turneului Campioanelor are loc în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie, la Fort Worth, în Statele Unite ale Americii. În ciuda eliminării premature de la US Open, Simona Halep rămâne în cărți pentru calificare.

Primele 8 jucătoare într-o ierarhie strict a anului 2022 se califică la Turneul Campioanelor. Halep ocupă în acest moment poziția a 7-a, cu 2.661 puncte. Singura calificată matematic până în acest moment este liderul mondial Iga Swiatek.

Citește și

Pentru prima oară în istorie, regele Angliei are casă și în România