În ce și-a investit Dan Negru banii câștigați: ”Mă bucur că am fost zgârcit”

Dan Negru a primit eticheta de zgârcit, însă prezentatorului de la Kanal D nu-i pare rău că a fost numit așa.

Vedeta a spus în ce și-a investit banii pe care i-a câștigat din televiziune. Dan Negru nu a fost niciodată deranjat de faptul că s-a spus că este zgârcit și spune că i-a prins bine această cumpătare.

Prezentatorul de la Kanal D și-a investit banii câștigați din televiziune în terenuri și imobile. El a făcut și o comparație cu alți colegi de breaslă care au ales să cheltuiască banii pe haine și mașini scumpe.

”Chiar mă laud cu asta”

”M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați. Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren.

Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru VIVA!.

”Mă bucură atenția oamenilor, oriunde”

”Sincer, nu am găsit dezavantaje și fac treaba asta de 30 de ani. Pe mine mă bucură atenția oamenilor pe stradă sau oriunde, nu mă obosește. Atenția lor arată faptul că îți faci treaba bine.

Avantaje sunt multe, dar cel mai importat e că simți iubirea, uneori și reproșul oamenilor.

Le simți oriunde, în magazin, pe stradă, oriunde. Nicio altă meserie nu-ți dă șansa asta”, a spus bănățeanul. După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Dan Negru a semnat contractul cu Kanal D. În prezent, vedeta prezintă două emisiuni, „Tu urmezi!” și „Jocul cuvintelor”.

Citește și

Românii plecați în străinătate au fost numărați oficial. Câte milioane de oameni am pierdut