În ce investește banii Vali Vijelie: face mai mult decât din cântări!

Vali Vijelie e unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică de petrecere. Totodată, el e și antreprenor, căci majoritatea banilor pe care i-a câștigat i-a investit în imobiliare.

„Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”, a spus acesta, în emisiunea online „În Oglindă”.

Vali Vijelie e cunoscut de publicul larg ca artist și mai puțin ca om de afaceri. Mulți cred că singura lui sursă de venit sunt concertele, cântările sau petrecerile private la care e invitat, însă adevărul e că el face bani și din imobiliare.

Ce l-a învățat tatăl său

Tatăl lui l-a învățat să își investească banii, așa că el a cumpărat multe apartamente, care îi asigură o sursă sigură de venit.

Într-un interviu cu Mihai Ghiță, Vali Vijelie a dezvăluit: „Tata tot timpul mă învăța să am grijă ce fac cu banii mei. Mi-a spus să îmi fac plăcerile, dar să mă pregătesc și pentru viitor. Îmi amintesc că după Revoluție a văzut că era Legea ilicitului și m-am dus și mi-am luat mașină.

El se uita la mine, vedea că eu câștig mulți bani și mi-a spus să pun mâna să fac ce îmi spune el: «La parter cineva vinde o garsonieră, vezi că la etaj cineva vinde». Nu am înțeles atunci de ce mă punea să cumpăr case.

Noi aveam un apartament cu trei camere. Am cumpărat și casa și de fiecare dată mă gândesc la ceea ce îmi spunea el atunci”, a explicat Vali Vijelie, în emisiunea online „În oglindă”, conform wowbiz.ro.

Vorbă din bătrâni: „Orice cal ajunge gloabă”

Și a continuat cu dezvăluirile: „Da, îi investesc în imobiliare pentru că el mi-a spus așa: ai grijă că orice cal ajunge gloabă. Dacă nu îți faci să îți vină câțiva lei, o să ajungi să trăiești din amintiri. Nu trebuie să ajungi la mila nimănui.

Poate o să ai putere să cânți, dar nu știi ce îți oferă viața și tu din ceea ce câștigi învață.

Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat, dar puteam să fiu mai departe”, a mărturisit artistul.

Nu știe câte apartamente are!

Întrebat de Mihai Ghiță câte apartamente are, Vali Vijelie a pierdut numărul acestora. „Dumnezeu știe când să ți le dea și atunci când trebuie. Sincer să fiu nu știu, pentru că niciodată nu le număr. Am destule încât să-mi permit la ora actuală tot ce vreau”, a mai precizat el.

Vali Vijelie, 53 e ani, are patru copii, trei băieți, Nuțu, Rafael și Florin, plus o fată, Cati, feblețea lui.

Citește și

Cherecheș neagă că s-ar fi opus violent arestării. Cum explică sângele de pe față. Începe lupta cu statul român