În ce condiții și când mai poate reveni Collins Fai la Dinamo

Collins Fai, 31 de ani, este liber de contract din luna iulie, încă nu și-a găsit un angajament, iar suporterii „câinilor” îl propun deja de mai multă vreme, prin intermediul mesajelor online, oficialilor clubului.

Campion al Africii cu naționala Camerunului, participat la Campionatul Mondial din Qatar, micuțul fundaș lateral și-a oferit serviciile grupării roș-albilor, doar că a fost tratat cu refuz!

Dinamo are alte calcule până la mercato

Suporterii dinamoviști continuă să-l ceară pe jucător în Ștefan cel Mare, pe considerentul că ar fi o soluție mai bună decât ceea ce prezintă „haita” în prezent, însă conducătorii clubului nu împărtășesc aceeași părere.

„Avem trei soluții pe banda dreapta, Cristi Costin, Moura și David Irimia. Ce faci, iei și a patra soluție?! Iar pe banda stângă, acolo unde Fai ar mai putea juca, este Amzăr. Ce faci, îl pui acolo, și-l scoți pe titularul naționalei Under 21?!

Fai este un jucător foarte valoros, știm calitatea lui, vedem la iarnă ce decizii vom lua”, au reacționat oficialii dinamoviști, atunci când au fost chestionați de GSP despre varianta ca jucătorul african să vină, fie și în probe, la Săftica.

Collins Fai are 56 de selecții la prima reprezentativă a Camerunului.

Agentul africanului a fost dezamăgit: „Un „nu” și un emoticon, atât”

Deunăzi, agentul lui Fai, Cristian Hossu, care a intermediat și sosirea la Dinamo în urmă cu un deceniu, a declarat că gruparea din prima divizie a refuzat orice discuție vizavi de clientul său.

„Collins m-a contactat și m-a întrebat dacă pot să întreb la Dinamo, că ar vrea să revină, i-a rămas echipa în suflet. Eu am vorbit, mai departe, la Dinamo. Nu vreau să dau nume, spun atât, am contactat doi oameni din conducere și am rămas dezamăgit. Și aici nu fac referire la faptul că nu sunt interesați de Fai, poate nu au nevoie, au alte socoteli, e treaba lor, dar m-a derajat felul în care am primit răspunsul. Un „nu” ferm și un emoticon. Preferam un răspuns mai elegant.

Collins mi-a spus că este membru DDB, însă nici asta nu contează în ecuația discuției noastre, reprezintă un detaliu. Poate sunt subiectiv când spun că, poate, Dinamo ar fi avut nevoie de un jucător care anul trecut a fost la mondial. Fiecare are socoteala lui și eleganța lui. Mi-a și fost rușine să-i spun jucătorului că nu este dorit la Dinamo”, a transmis Cristian Hossu pentru ProSport.

Citește și

Suma uluitoare pentru care se vinde pe internet celebra carpetă ”Răpirea din Serai”