--> -->

În ce condiții Dinamo îl poate legitima pe Abdallah, dar și alte transferuri

Dinamo a realizat primul transfer al verii! „Câinii roșii” l-au adus pe Hakim Abdallah (25 de ani), atacant care a evoluat la Virton, formație care la finalul sezonului trecut a retrogradat din liga a doua în liga a treia belgiană.

Hakim Abdallah, noul jucător al lui Dinamo

Este primul transfer pe care Dinamo îl realizează în această vară. Dinamoviștii speră ca, de la 1 iulie, interdicția la transferuri impusă de FIFA, pentru restanțele financiare către mai mulți foști jucători, să fie ridicată. Iar atacantul malgaș este mutare pe care Dinamo o realizează în această fereastră de mercato.

”OFICIAL. HAKIM ABDALLAH, LA DINAMO!
Clubul Dinamo 1948 București, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunțe noul jucător, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani!
Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecții la naționala Madagascarului. El a fost selecționat inclusiv la Naționalele Under-19 și Under-16 ale Franței.
Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală și se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă.
Bine ai venit la DINAMO, Hakim!”, a explicat Dinamo într-un comunicat, în prima parte a zilei.

Crescut de Stade Brest și Stoke City, Hakim Abdallah a mai jucat în carieră la US Avranches (Franța), CP El Ejido (Spania), Nantes B (Franța), Hesperange (Luxemburg), Lierse (Belgia) și Virton.

În sezonul recent încheiat, Hakim Abdallah a jucat 31 de meciuri pentru Virton, în campionat și Cupa Belgiei, și a marcat 5 goluri. A mai pasat decisiv în două rânduri.

Poate face achiziții Dinamo deși are interdicție la transferuri?

„Câinii” au oficializat transferul lui Hakim Abdallah deși interdicția la transferuri e încă în vigoare. De ce și-a asumat Dinamo acest risc?

Clubul are la dispoziție 15 zile pentru a reuși să scape de embargoul pus la transferuri. În caz contrar, jucătorul abia transferat nu poate rămâne în Ștefan cel Mare.

În acest sens, Dinamo așteaptă vești importante de la avocatul Jorge Ibarrola, care pledează cauza„câinilor” la FIFA, sperându-se în ridicarea interdicției la transferuri.

Dinamo a apelat la un avocat cu ștaif în aceste spețe, Jorge Ibarrola, care susține cauza „câinilor”, iar zilele viitoare speră ca forul internațional să dea câștig de cauză bucureștenilor.

Citește și

Connect-R s-a bătut cu Smiley pentru o femeie. A câștigat al treilea!