--> -->

În ce a investit Dan Negru banii: ”Cărămizi”

Dan Negru, 51 de ani, e unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori din România.

Lucrează de ani de zile în televiziune, peste două decenii le-a petrecut la Antena 1, iar acum are contract cu Kanal D.

”Sunt zgârcitul suprem”

Într-un interviu pentru viva.ro, el a explicat în ce a investit banii câștigați, dar și ce sacrificii a făcut pentru confortul financiar pe care îl are acum. De-a lungul anilor s-a zvonit că Dan Negru e o persoană zgârcită.

În diferite interviuri pe care le-a acordat el nu a negat asta, ba chiar a confirmat! Cu toate acestea, el nu a pus mare preț pe banii lui din televiziune. Pasiunea a fost mai presus decât partea financiară.

”Toți angajatorii mei pot confirma că Dan Negru negocierile mele financiare cu ei nu au durat mai mult de 10 minute. Nu am pus niciodată preț pe bani cât am pus preț pe ce trebuie să fac pentru acei bani.

Degeaba câștigi mult pe termen scurt și proiectele tale nu au succes. Niciodată nu am pus preț pe bani în televiziune, deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele”, a explicat el.

”Ei își luau mașini bune, eu continuam să merg cu Renault”

Bănățeanul a câștigat bani frumoși din acest domeniu, a prezentat multe emisiuni de succes, atât în România, cât și în Republica Moldova.

Banii nu i-a cheltuit, ci a avut grijă să îi investească. Se știe că acesta a alocat bani în imobiliare, deține mai multe spații, unele dintre ele sunt date în chirie. „

”Îmi place brandul ăsta de zgârcit. Vine tot din anii trecuți, când colegii mei câștigau sume mari de bani, și atunci își luau câte o mașină bună, iar eu continuam să merg cu un Renault și cumpăram de banii ăia cărămizi. Aveam mai multă încredere în cărămizi decât în roți de mașină, ha, ha! Dar toți mă luau de zgârcit.

Cu vremea, mașinile s-au depreciat și cărămizile s-au scumpit. Dar habar n-am cum e mai bine. Cumpătat sau pasionat. Probabil, copiii mei vor aprecia cărămizile luate de tata când era cumpătat și vor citi în altă cheie toate articolele despre zgârcenia lui tati.”, a mai declarat Dan.

Investiție în copii

Dan Negru are grijă ca Dara și Bogdan să meargă la diferite cursuri, la cele pe care el și le doresc.

”Am doi oameni în care investesc fără să mă mai intereseze cât costă: Dara și Bogdan, copiii mei. Dar să știi că avem o limită a bunului-simț.

Nu suntem părinții care-și duc copiii la toate cursurile posibile, nu le distrugem copilăria încercând să-i facem oameni de știință sau savanți de renume mondial.”, a încheiat prezentatorul de la Kanal D.

Citește și

Schwarzenegger către Putin: ”Tu poți asta”