--> -->

Imagini terifiante la Spitalul din Reșița

Imagini șocante la Spitalul Județean din Reșița, la Secția de Boli Infecțioase. Câteva fotografii care arată o realitate cruntă circulă în spațiul virtual. Aceste poze au fost făcute într-o clădire construită de aproape 60 de ani.

Printre imaginile terifiante se găsesc una cu un cadavru într-un sac, așezat pe un pat, un pacient care stă pe culoar, dar și un porumbel într-un salon. De 15 ani nu s-a mai făcut nicio reparație la această clădire.

„Imaginile surprinse demonstrează neputința unui sistem medical, de această dată fiind rândul spitalului reșițean, dar trebuie să recunoaștem că situația se regăsește și la alte spitale din țară, fapt care trebuie să dea de gândit tuturor pentru că sănătatea este o componentă de bază a sistemului și fără o investiție majoră în resursa umană și logistică din sistemul sanitar vom surprinde mereu realitatea amară cu care ne confruntăm fie din postura de manager, de medic, asistent sau infirmier, ori din aceea de pacient sau aparținător al acestuia”, a declarat Alina Stancovici, managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

Citește și:

Mesajul ÎPS Teodosie pentru Guvern: ”Îmbolnăvești sufletul, îmbolnăvești și trupul”