Imagini cu noile mașini Dacia. Vezi cum arată

Iubitorii mașinilor Dacia au parte de noutăți din partea producătorului de la Mioveni. Azi au fost publicate câteva imagini cu cea de-a treia generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Ca dimensiuni, acestea sunt comparabile cu cele aflate deja în piață. Sunt însă și diferențe, vizibile imediat. Astfel, au apărut elemente estetice speciale, care duc Dacia la un alt nivel. Printre acestea se află și semnătura luminoasă în formă de Y, care aduce o tușă interesantă modelelor Dacia. De altfel, blocurile optice față și spate care vor fi prezente pe cele 3 modele inaugurează această caracteristică a mărcii. Și desenul zonei care include proiectoarele este ușor schimbat la modele prezentate.

Mai multe detalii despre lansarea celor 3 modele Logan, Sandero și Sandero Stepway vom afla pe 29 septembrie, conform celor de la Dacia. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară și sunt din cele mai diverse. De la „Un design foarte reușit!” și „Faină ideea cu profilarea diferită a capotei motor pentru fiecare model” până la „La exterior e super, interiorul doare”.

Citește și

Când vor reveni suporterii pe stadioane. Vezi ce zice Ministrul Sportului