--> -->

Ilinca Vandici: ”I-aș ierta absolut orice”

Ilinca Vandici, 35 de ani, este căsătorită din 2017 cu Andrei Neacșu, cei doi având împreună un băiețel.

Ardeleanca i s-a confesat lui Damian Drăghici despre ”meseria” pe care o are în afara platourilor de filmare, vedeta din showbizz fiind o prezență activă în ultimul deceniu în televiziunea românească.

”Acum, sunt cea mai frumoasă femeie din Univers. Eu am conștientizat că sunt frumoasă de-abia de un an, doi. Am luptat atât de mult să fiu profi, perfectă, astfel încât lumea să zică: „Vandici e brici!” nu „Vandici e frumoasă”.

Am făcut totul ca să nu fiu nevoită niciodată să „ridic” coada! Nu s-au dat bărbații la mine, nu exagerez, am avut 5-6 bărbați toată viața, în rest doar 2-3 m-au căutat, mi-au scris. Nu au roit bărbații în jurul meu. Am pus mereu o barieră, zidul, nu putea trece nimeni. Nu transmiteam altceva”, a explicat Ilinca Vandici în podcast-ul lui Damian Drăghici.

”De asta mi-e cel mai frică”

Ce o înspăimântă cel mai mult pe frumoasa bihoreancă?

”E singurul lucru de care mi-e frică în viața asta: teama de moarte! E singura, mă privește pe mine, pe copilul meu, pe soțul meu. Este microuniversul meu, e tot ceea ce am nevoie de a fi, de a fi fericită. Dacă se întâmplă ceva cu cineva din cei trei…

De asta mi-e cel mai frică, să nu se întâmple ceva rău! Și asta după ce s-a născut Zian. Eu am nevoie de copil, el are nevoie de mine”, a comentat bruneta.

Declarație-șoc!

În ceea ce privește relația cu soțul său, Ilinca Vandici a avut o reacție un pic cam șocantă.

”I-aș ierta absolut orice! Nu-mi vine să cred că zic asta. Pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul. Consider că iubirea noastră, familia noastră, e mai presus decât orice fufă care stă 10-15 minute.

Trebuie să ai putere să faci asta, degeaba dacă o zic doar din gură. El mi-a dat cele mai frumoase momente, rațiunea noastră ca și cuplu, adică copilul. Nu te uita la podcast-ul ăsta, o să crezi că ți-am dat undă liberă! Oricum, fetelor, nu e disponibil, tot la mine se întoarce”, a explicat Ilinca.

Citește și

Raluca Turcan: ”Cânt la pian și plâng”