Ilie Năstase şi Ciprian Marica au ajuns la cuțite: ”Merg la Poliţie, la DNA, la CEDO, peste tot”

Ilie Năstase si Ciprian Marica au ajuns în situația de a-și deteriora relația și să se murdărească în public, deși sunt prieteni vechi și fostul fotbalist este nașul lui Năstase.

Plângere penală

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală fostului său partener de afaceri pentru fals în acte după ce l-ar fi scos din propria fundaţie.

În replică, Marica spune că acuzaţiile sunt la limita ridicolului!

Mărul discordiei este o bază sportivă care le poartă numele şi despre care Ilie Năstase susţine că i-a fost furată de Marica.

„În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice

Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor”, a declarat Ciprian Marica, citat de Antena 3.

”Eu am fost drăguț”

„Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele!”, a declarat fostul atacant al echipei naționale de fotbal.

Ilie Năstase îl acuză pe Marica de fals în act.

„Merg la Poliţie, la DNA, la Ministerul Justiţiei, la CEDO, merg peste tot. Eu i-am închiriat lui un teren de fotbal, am fost drăguţ, şi de la terenul de fotbal, el a vrut să ia totul, cam aşa s-a întâmplat. Eu îl aduc acolo şi el mă dă pe mine afară?!

Eu, 22 de ani, m-am bătut să iau terenul ăla acolo să fac academie de tenis. În statut scrie că membrii fondatori nu pot fi daţi afară, el nu înţelege asta”, a declarat Ilie Năstase.

Citește și

Scandal de proporții: Edi Iordănescu, Gabriel Oprea, Condescu și sume amețitoare