Ilie Năstase la 77 de ani. Soția l-a dus într-o vacanță de lux: „Este o aniversare minunată”

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani ieri, 19 iulie. Ioana Simion, soția lui, i-a făcut două surprize de proporții de ziua lui de naștere: o vacanță într-un hotel de lux și un cadou.

Pe malul Bosforului, 1.000 de euro/camera

Dacă în trecut obișnuia să organizeze petreceri de proporții, cu zeci și sute de invitați, Ilie Năstase și-a petrecut acum diferit ziua de naștere. El a plecat într-o vacanță la Istanbul cu soția Ioana.

Ea e cea care a planificat escapada în Turcia, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe malul Bosforului. Ilie Năstase, la plajă cu soția de ziua lui Acolo, noaptea de cazare costă aproximativ 1.000 de euro.

„Suntem la plajă, cu soția mea. Ea mi-a oferit această mini vacanță, că stăm 3 zile aici, la cel mai frumos hotel, că am stat mereu aici. A fost un prilej bun ca să sărbătorim aici ziua, unde ne place cel mai mult”, a zis el pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

O pereche de ochelari cadou

Totodată, el a dezvăluit și ce cadou a primit de la Ioana Simion, pe lngă vacanța la Istanbul.

„Mi-a luat și o pereche de ochelari pe care îi căutam de vreo doi ani, tot ziceam că i-am pierdut, nu știu pe unde i-a găsit și i-a cumpărat. Eu i-am spus soției că am 110 ani și ea a zis: arăți bine pentru 110 ani. Nu arăți rău”.

Întrebat despre cum se simte la 77 de ani, Ilie Năstase a adăugat: „Viața mea a fost frumoasă, nu regret nimic, deocamdată. Cu sănătatea stau destul de bine. Sunt bine, adică să fiu sănătos, să fie și soția sănătoasă, să fim noi împreună bine. Ce să-mi doresc altceva?.

Ilie Năstase lansează documentarul despre viața lui în toamnă

De curând, Ilie Năstase le-a mulțumit celor care au realizat filmul NASTY, dar și soției Ioana. „Prima vizionare a filmului NASTY trăită alături de soția mea, Ioana Năstase cu mari emoții. Lansarea oficială va fi în septembrie.

Mulțumiri din suflet celor care mi-au fost alături și au susținut acest proiect”, a scris Ilie Năstase în mediul online.

Citește și

Ce a făcut Dana Săvuică cu banii din contractul de la Playboy: „O mașină ultimul tip”. Unde a fost în vacanță