Ilie Năstase cere obligatoriu vaccin: ”Nu vedeți morții de lângă noi?! Toți suntem specialiști acum”

Ilie Năstase, 75 de ani, fostul lider mondial al clasamentului ATP în tenisul masculin, are o poziție tranșantă în miezul pandemiei.

Una dintre figurile emblematice ale României are o opinie care va fi viu dezbătută.

Într-un interviu Libertatea, în care a fost chestionat despre cazul lui Novak Djokovic, fostul campion mondial a dezbătut și problema vaccinului.

”Să ascultăm meseriașii”

”M-am plictisit! Serios. Toată lumea vorbește de asta. Dar trebuie să-i ascultăm pe cei care sunt meseriași în domeniu, nu pe mine, pe tine sau pe oricare care-și dă cu părerea despre starea lumii.

Mulți spun că ne bagă cip-uri sau nu știu ce bazaconii, dar nu vedeți morții de lângă noi? Strigătele disperate ale celor care sunt pe patul de spital ce sunt?!

Hai să fim solidari, dacă ne interesează soarta planetei!

Până acum, toți eram specialiști în fotbal, acum suntem în vaccinuri și în medicina mondială. Guvernul României, așa cum e el, să se uite la țările civilizate, să copiem ce e acolo. Că și legile tot de acolo le-am luat. Ia, domne, ce e în țările civilizate, aplică în România și gata!”, a comentat Nasty pentru sursa citată.

Îl regretă pe Vlad Țepeș

”Eu fac comparație cu Kazahstan, cu ce se întâmplă acolo. Și mă gândesc că noi, ca neam, suntem fricoși, le întoarcem de o sută de ori până luăm o decizie, apoi iar le mai luăm o dată la analizat.

Noi vorbim pe la colțuri, apoi ajungem la concluzia că „e bine și-așa”. Păi, nu e bine, domnule! Kazahstan e doar un exemplu. Ar fi de acord o sută sau o mie de oameni să se jertfească pentru alți 20-23 de milioane de oameni?!

Mi-a venit în cap o glumă, acum, că tot se plâng unii că străinii ne-au furat lemnul: singurul care a folosit lemnul României cum trebuie a fost Vlad Țepeș că a făcut țepe și i-a tras pe netrebnici în ele!”, a mai spus legendarul sportiv.

Citește și

Ladislau Boloni joacă tare. De ce amână să semneze cu naționala României