Ilie Dumitrescu pe lista lui Dinamo: ”A fost interes”

Ilie Dumitrescu, 52 de ani, a renunțat la cariera de antrenor și este unul dintre cei mai apreciați comentatori TV pe plan intern. Fostul component al Generației de Aur și fost vârf al Stelei, el a oferit o dezvăluire spectaculoasă în cadrul unui interviu acordat Geaniei Ilieș, pentru show-ul “Hai să fim Super!”.

Celebrul fotbalist a vorbit despre un moment important din cariera lui, împrumutul pe timp de un an la FC Olt Scornicești, mărturisind că a fost un moment dificil, mai ales că nu avea o situație financiară prea bună.

”M-au chemat la birou, Alecsandrescu și Iordănescu, și mi-au zis că merg împrumut un an la FC Olt. N-aveam nici bani să plec de la stadion, să ajung acasă. Am luat-o pe jos, eram foarte afectat, dar m-am gândit, totuși, că este echipă de Liga 1, trebuie să merg.

N-aveam bani să ajung la Brașov. Doamna Vera stătea la parter, i-am cerut două hârtii de 100 de lei. I-am spus că îi dau înapoi când o să pot. Când am ieșit din casă, mama mea stătea la rând la carne. I-am zis: ”Îți promit că nu vei mai sta la rând!”. Pe urma a venit viața frumoasă. A fost greu ca să ajung să fac performanță, să devii un jucător important. Am stat un an la FC Olt, m-au chemat înapoi la echipă.

La un meci de tineret, a avut un interes Mircea Lucescu. Ca să merg la Dinamo. Am vorbit cu el, m-a contactat. Ce să fac eu la Dinamo? Până la urmă m-au chemat la stadion, am semnat să ma întorc”, a povestit Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu a fost și golgeter al Diviziei A în echipamentul roș-albaștrilor și a cucerit 4 campionate, 3 Cupa Românie, Supercupa României și a jucat finala CCE, cu AC Milan (0-4). Are 20 de goluri în 62 de selecții la prima reprezentativă.

Citește și

OFICIAL Românii, fără restricții în noaptea de Înviere