Ilie Dumitrescu îi apără pe dinamoviști și critică FRF: ”Mi-e silă!”

Ilie Dumitrescu a sărit din nou în apărarea ”câinilor”, în ciuda trecutului său stelist, fostul mare internațional atacând dur comisiile FRF în contextul situației financiare de la Dinamo.

”Îmi este silă de ceea ce se întâmplă la Comisii! Cum poi să îți bați joc de jucători? Stai puțin! Nu ești plătit 60 de zile, cât trebuie să mai aștepti? Nu cunosc spețele exacte, dar de ce hârtii mai ai nevoie? Băieții ăștia nu sunt plătiți din august. Ce dovadă le-ar mai trebui celor de la Comisie pentru a-i declara jucători liberi?!”, a răbufnit Dumitrescu în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a spus în această seară că Dorin Șerdean și Cornel Țălnar i-au promis că până vineri vor fi achitate restanțele salariale pentru lunile august și septembrie! Ar fi o surpriză de proporții.

”Eu am avut o discuție cu Dorin Șerdean și Cornel Țălnar. Ei ne-au spus că până la sfârșitul săptămânii vor plăti ceva, unul sau două salarii. Nu știu de unde vin banii. E foarte grav dacă nu intră. Nu știu ce decizie vom lua. Există o stare mare de îngrijorare. Băieții au rămas fără bani de sărbători, lucrurile nu mai pot continua așa”, a spus tehnicianul.

Citește și

Dinamo a achiziționat un fotbalist de Liga 1 cu un televizor folosit de la RIN Grand Hotel: ”Lor le plătesc chiriile din pensii”