Ilie Dumitrescu a luat iar apărarea lui Dinamo și a repezit un jurnalist: ”Auzi, parțial color”

Dinamo a făcut 14 transferuri în acest mercato, unele chiar interesante, având în vedere pe unde au fost fotbaliștii care îmbracă acum tricoul alb-roșu. Printre cei sosiți în Ștefan cel Mare se numără și Borja Valle, un mijlocaș central, număr 10, cu un gol fabulos de la mijlocul terenului, cu FC Botoșani (1-1).

Mai exact a marcat din cercul de la centrul terenului! În această seară, în preajma startului partidei, în studiol DigiSport, a fost o contră între Ilie Dumitrescu și Cristian Geambașu. Primul – component al Generației de Aur și fostă glorie a Stelei, al doilea – jurnalist la Gazeta Sporturilor și invitat permanent la DigiSport. Ziaristul a avut o reacție ce chiar l-a deranjat pe fostul mare fotbalist.

Cristi Geambașu: “Borja Valle a dat golul ăla. În rest, s-a văzut așa doar parțial color”. Ilie Dumitrescu: “Ai 30 de ani de jurnalism și îți permiți să vorbești cu atâta ușurință despre un jucător ca ăsta!? Eu nu mi-aș permite. Auzi, parțial color… Băiatul ăsta a jucat in Primera Division. Numai pentru asta și merită mai mult respect”.

Nu este prima oară când Ilie Dumitrescu a luat apărarea roș-albilor sau fotbaliștilor dinamoviști! Cu toate că a fost mereu de partea cealaltă a baricadei, la rivali. Gestul lui Ilie Dumitrescu este cu atât mai impunător cu cât alte glorii ale ”câinilor” au atacat cu ferocitate clubul.

Citește și

Transferul #4 la PSD: avocata Alinei Bica! Unde va candida

 

No Comments Yet

Comments are closed