--> -->

Îl vor înapoi pe fotbalistul ce-a depus memoriu la FIFA! Dorit și de Bălănescu la Voluntari

Dinamo este în căutare de fotbaliști pentru a întări lotul în perspectiva sezonului de primăvară. Până acum au fost aduși Blejdea, care s-a și accidentat între timp, Nepomuceno și Filip.

Roș-albii ar fi dorit să aducă și un portar rus, fost la Zenit St. Petersburg, este vorba de Iuri Logidin, doar că fotbalistul a ales să meargă în Grecia la Geanina, speriat de problemele financiare ale clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamo s-a reorientat și a intrat pe pista Riccardo Piscitelli, susține GSP! Mai ales că-l cunoaște foarte bine pe portarul italian crescut la AC Milan, jucătorul evoluând în sezonul anterior pentru „câini” vreme de 27 de meciuri.

Oficialii din Ștefan cel Mare speră să-l ia pe Piscitelli, în condițiile în care nu mai este portarul titular de la Nacional Funchal (locul 14 în Portugalia), Riccardo având o singură prezență în acest sezon de Liga NOS, între buturi fiind preferat brazilianul Daniel. Mai are trei meciuri în Cupa Portugaliei. Lusitanii au transmis că românii au întrebat despre posibilitatea de a-l lua, împrumut până la vară, pe fotbalistul de 27 de ani.

Piscitelli a dat randament în Ștefan cel Mare, dar a părăsit echipa în play-off din cauza numeroaselor notificări fără răspuns din partea conducerii clubului. El chiar a explicat zilele trecute, după ce s-a aflat că a depus memoriu la FIFA pentru a-și primi banii restanți din contract.
„În ultima jumătate de an am fost dus cu vorba, în august mi-au zis că se va rezolva tot. Mi-au zis că săptămâna următoare voi lua banii, apoi în septembrie nu mi-au mai răspuns la telefon. În noiembrie am primit niște bani, nu știu exact câți, dar nu știu dacă de la Dinamo, de la DDB. Agentul meu se ocupă de acest caz.

Eu sunt deschis, memoriul merge în continuare. Speța merge în continuare la FIFA, dar sunt deschis la negocieri, doar că nu am cu cine să vorbesc. Eu am renunțat la foarte multe oferte pentru Dinamo, dar am fost tratat incorect.

Îmi pare rău de suporterii dinamoviști și întotdeauna voi fi recunoscător fanilor pentru dragostea cu care m-au înconjurat. Eu rămân un fan al lor. De asta sunt încă deschis, chiar dacă și-au bătut joc de mine”, a declarat Piscitelli, pentru GSP.

Piscitelli a mai fost dorit în această iarnă și de FC Voluntari, Bogdan Bălănescu și Ioan Andone insistând pentru el.

Citește și

Denise Rifai despre primul salariu și viața ei: ”Mi-aș dori un bărbat care să mă iubească și 4 copii”