Wave Resort

Il Luce va încerca să-l convingă pe Ștefan Radu: ”O să vorbesc cu el”

Diseară, de la ora 22:00, ora României, începe turneul final al Euro 2020, cu meciul dintre Turcia și Italia. Mircea Lucescu se va afla în același avion cu Ștefan Radu și Răzvan Burleanu în drum spre Roma, acolo unde va avea loc debutul EURO 2020.

Mircea Lucescu a fost invitat să asiste, la această partidă, din partea delegației Turciei. Întrebat dacă va încerca să-l readucă la națională pe Ștefan Radu, fundașul lui Lazio, recordmen de selecții la gruparea capitolină, Mircea Lucescu a răspuns: ”O să vorbesc cu el, dacă e nevoie”.

În plus, Il Luce a dezvăluit că va ține cu două naționale la EURO 2020: Turcia și Ucraina.

”Sunt foarte mulți jucători promovați de mine. Tot schimbul, care s-a făcut acolo, în fotbalul turcesc, s-a datorat acelui an și jumătate în care au fost folosiți jucători tineri, care nu jucau în echipele mari ale Turciei. Un an și jumătate important pentru viitorul echipei naționale a Turciei. Ei m-au invitat, era normal să accept invitația. Așa că mă duc, mă întorc, pe urmă am o altă treabă… Începe Campionatul European la București.

Turcii au o echipă competitivă, care a învins Olanda destul de ușor în preliminariile Campionatului Mondial. E o echipă tânără, pe de altă parte echipa Italiei este o echipă cu jucători care provin dintr-un campionat foarte puternic și foarte tacticizat, campionatul Italiei. Ei știu să joace pentru rezultat.

Țin și cu Ucraina, și aici sunt 11 jucători în lotul echipei naționale, vom vedea câți dintre ei vor juca. M-am dus, m-am întâlnit cu ei. Dar după, când să mă duc la antrenament, nu mi-a dat voie pentru că nu aveam testul COVID. Și Ucraina este o echipă extrem de competitivă, în momentul de față”, a declarat Mircea Lucescu.

Citește și

Raluca Turcan fan Florin Cîțu. De ce PNL nu mai poate merge cu Orban: ”Va fi greu să se redreseze”