Il Luce la Săftica! Anunțul LPF când se joacă Dinamo – Chindia + ce fac Mihalcea și Piscitelli + ce spune clubul

Astăzi, 6 fotbaliști dinamoviști au fost depistați pozitiv la ultimul test coronavirus de la echipă, iar acest lucru a dus la amânarea, din nou, a partidei dintre Dinamo și Chindia, ce era programată să înceapă la ora 19:00.

Conform deciziei LPF, duelul a fost reprogramat pentru 29 iulie. ”Se discută și modificarea calendarului. Urmează să se decidă când se va juca partida Chindia – Dinamo care era programată duminică. Meciul de diseară se va disputa pe 29 iulie. Datele meciurilor de baraj vor fi împinse către 15-18 august”, a declarat Justin Ștefan pentru Libertatea.

LPF a confirmat că lista celor șase fotbaliști depistați este formată din Valentin Lazăr, Filip Mrlzjak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță și Ștefan Fara. Răuță se resimte cel mai mult, acuză o stare de oboseală avansată și dureri musculare.

Miercuri seară, la Săftica, a fost prezent și Mircea Lucescu, care le-a ținut un speech fotbaliștilor. ”A venit la inițiativa suporterilor, am fost de acord, vorbim aici de o personalitate a fotbalului”, a spus Gigi Mulțescu pentru DigiSport. ”A stat câteva minute, ne-a vorbit frumos, dar a stat la distanță, în aer liber, nu avea cum să ia ceva, dacă e….”, au comentat fotbaliștii.

Antrenorul Adrian Mihalcea și portarul Riccardo Piscitelli s-au despărțit zilele trecute de echipă, dar sunt îngrijorați de situația creată. Tehnicianul a mers deja să-și facă un test coronavirus și va primi rezultatul în maximum 48 de ore. La rândul său, aflat în Italia, la Serreno, Riccardo va face și el un test, mai ales că este în discuții avansate să semneze un contract în Portugalia, ajungând la un acord de principiu cu Nacional Funchal.

În urmă cu puțin timp, FC Dinamo a emis un comunicat de presă în care a precizat: ”Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că șase jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, efectuat în această săptămână pentru toți componenții lotului, staff tehnic, medical și administrativ din cadrul echipei.

A fost a șasea testare la Dinamo în această vară, prima fiind programată pe 15 mai 2020, în cantonamentul de la Săftica, o dată cu reluarea antrenamentelor după pauza de două luni de zile în care fotbalul a fost suspendat din cauza pericolului epidemic reprezentat de virusul Covid-19.

Toți reprezentanții echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății.

Pe perioada acestor zile se vor urma măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică, a precizat medicul Liviu Bătineanu”.

Comunicat de presăBucurești, 16 iulie 2020. Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Joi, 16 iulie 2020

No Comments Yet

Comments are closed