--> -->

Il Luce despre Dinamo: ”Investiți!”

După Dinamo București – Dinamo Kiev 1-4, Mircea Lucescu, antrenorul ucrainenilor, a stat la discuții cu Andrei Nicolescu, acționarul „câinilor”.

Ce i-a spus lui Andrei Nicolescu

„Se vede că am avut mai multă experiență. Se vede că a fost doar un meci de antrenament, nu poate fi interpretat altfel. Am folosit toți jucătorii.

Cei de la Dinamo parcă s-au descătușat pe final de meci și au avut mai multă încredere. Cu multă timiditate au abordat jocul”, i-a spus Mircea Lucescu lui Nicolescu.

Mircea Lucescu: „Dinamo are nevoie de stadion”

Mircea Lucescu a vorbit și despre faptul că Dinamo trebuie să mai supraviețuiască până când va avea un stadion nou. În acest moment, Il Luce crede că echipa lui Burcă se poate bate la trofee.

„A fost un meci de antrenament pentru ambele echipe. Dinamo a intrat cu teamă în joc. Am văzut respect pentru numele echipei adverse. De asta au început rău, dar pe final au dominat, au avut mai multă încredere. Mai au nevoie de timp. Pentru noi a fost un meci important. Au fost mulți jucători care au arătat că vor să devină titulari.

”Totul va depinde de suporteri”

Totul la Dinamo va depinde de suporteri. Cu fanii, jucătorii au mai multă încredere în ei, acum s-a văzut că nu au fost suporteri. Doar cu rezultatele pot veni și jucători mai buni, trebuie să investească. Dar a fost un meci de antrenament.

Nu e vorba de emoții când joc cu Dinamo. Dinamo rămâne o echipă de suflet. Echipele importante din România au fost preluate de oameni cu posibiliăți.

Mă refer la CFR Cluj, la Rapid, la FCSB e Gigi Becali. Sper că și la Dinamo se va întâmpla ceva. Eu sper ca Dinamo să treacă peste această perioadă, până se construiește stadionul. Infrastructura ajută foarte mult echipa să facă rezultate. Dinamo are nevoie de stadion. Atunci vor fi alte posibilități”, a declarat Mircea Lucescu pentru GSP.

Citește și

Fiul lui Țiriac i-a luat apărarea Soranei Cîrstea: ”Vreau să știe toată lumea”