--> -->

Il Luce: ”Ca Rapid, de la liga a treia”

Teribil, dar adevărat, Dinamo a ajuns în liga secundă! Ecourile ”evenimentului” sunt departe de a se stinge, având în vedere numele uriaș implicat în această rușine istorică.

Gloriile dinamoviste încă încearcă să asimileze realitatea.

”Nici nu știi la cine se duc banii”

”E mai sărac fotbalul românesc fără Dinamo, dar Dinamo cred că va găsi soluții pentru a reveni. De o altă manieră, în așa fel încât să nu trebuiască să mai stea la cheremul nimănui.

Părerea mea a fost și va rămâne că trebuie să facă același lucru pe care l-a făcut și Rapid, să plece de la zero, din divizia a treia, să crească, ca o echipă profesionistă, așa cum stă bine echipelor de brand din România.

Trecând de la an la an cu datorii imense, nici nu știi la cine se duc banii care se strâng, sunt folosiți mai mult pentru a plăti datoriile decât pentru a ajuta echipa să crească și jucătorii să evolueze la un nivel de performanță”, a declarat Mircea Lucescu.

Pe cine acuză

”E păcat că s-a întâmplat acest lucru, cred că toți cei care au avut această echipă în primire, după anii ’90, sunt răspunzători de situația în care se găsește acum Dinamo”, a punctat incisiv Il Luce astăzi, la Amfiteatrul ”Auditorium Maximum” din Târgu Jiu.

Acolo unde a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea instituției.

Citește și

Mai întâi, bănuit! Acum, aproape de Indonezia