--> -->

Il Luce a dat răspunsul: ”Nu se pune problema”

Mircea Lucescu (78 de ani) a oferit o reacție în în legătură cu declarațiile făcute de Andrei Nicolescu.

Președintele lui Dinamo anunțase că au fost demarate discuții cu Il Luce privind revenirea la Dinamo, însă antrenorul contrazice afirmațiile lui Nicolescu.

Vinerea trecută, Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev și a anunțat, inițial, că se retrage din fotbal. „Il Luce” și-a nuanțat ulterior intenția, declarând că nu poate sta departe de fenomen.

Andrei Nicolescu, marți: „Sunt discuţii cu Lucescu şi uşor-uşor o să găsim un numitor comun”

Președintele lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a declarat marți seară, conform Fanatik, că a demarat discuții cu Lucescu pentru venirea acestuia la Dinamo.

„Sunt discuţii şi uşor-uşor o să găsim un numitor comun. Dar până nu vom găsi ceva concret să venim în faţa dumneavoastră… Evident că n-am avea nimic împotrivă ca domnul Lucescu să şi investească. Deocamdată suntem în stadii incipiente”, a spus șeful dinamovist.

Mircea Lucescu, miercuri: „N-am vorbit cu absolut nimeni din țară”

Astăzi, în timp ce călătorea de la Kiev către București, cu mașina, Mircea Lucescu a purtat un dialog lămuritor cu Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, cei doi fiind legați de o veche prietenie.

„Il Luce” a dezmințit informațiile apărute dinspre Dinamo: „N-am vorbit cu absolut nimeni din România. Pentru moment nu se pune problema să mă implic la vreunul dintre cluburile din țară”.

Citește și

Mircea Badea o pune la colț pe Ana Morodan: ”Nu e Einstein”. La ce-l depășește