Îl au pe ”noul Budescu” în propria curte! Contra vrea să-l bage diseară, fanii vor să facă show

Dinamo are meci diseară, de la ora 21:00, contra celor de la FC Botoșani, iar Cosmin Contra va prezenta ultimele transferuri ale ”câinilor”. Suporterii pregătesc o surpriză de proporții, pentru a le arăta noilor fotbaliști aduși de iberici unde au ajuns.

Fanii se vor reuni după ora 19:00 și pentru a inspira încredere propriilor favoriți, și pentru a băga spaima în elevii lui Marius Croitoru. Reunirea va fi la intrarea în stadion din Barbu Văcărescu, iar în jurul orei 19:20, când se va apropia autocarul ”câinilor”, ultrașii vor sta de-a lungul drumului, pe ambele părți, începând de la intersecția cu bulevardul Lacul Tei. Fanii cer din start distanțare socială și purtarea măștii!

În afara lui Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Borja Valle și Juan Camara, jucători care încă nu sunt obișnuiți cu atmosfera din Ștefan cel Mare, Cosmin Contra ar pregăti o surpriză majoră. Introducerea din start a lui Cătălin Măgureanu, mijlocaș central de 20 de ani, care tocmai a debutat etapa trecută cu Chindia. Este preferatul lui ”Guriță” dintre jucătorii tineri, tocmai și-a prelungit contractul joi după-amiază, pe 4 ani, când Rufo Collado a fost special la Săftica pentru semnarea noului angajament.

Fotbalistul adus la 13 ani de la FCSB este comparat de către Gabi Răduță, fostul manager al academiei dinamoviste, cu Constantin Budescu! ”Este copia lui, e leit Budi. Și ca fizic, ca și călități de asemenea. Eu am insistat pe lângă domnul Mulțescu să-l readucă la Dinamo, pe el, pe Giani Crețu, pe Alin Lazăr, în condițiile în care conducerea clubului își bate joc de tinerii de viitor. Nu le acord nici credit, nici condiții, consideră că nu sunt de nivelul lui Dinamo, când, de fapt, marii specialiști de la Dinamo, dacă mai rămân, vor duce echipa la pierzanie”, a comentat Răduță.

Cum ar putea arăta Dinamo cu FC Botoșani
Straton – Gonzalez, Puljici, R. Grigore, Isma Lopez – Gol, Răuță – Sorescu, Măgureanu, Fabbrini – Nemec

Citește și

Vrea Neluțu Varga să vândă CFR Cluj?! După Dinamo, alți străini pot prelua un club din Liga 1

No Comments Yet

Comments are closed