--> -->

Îi vede deja retrogradați: ”Da, vor să plece”

Dinamo a adunat două victorii la rând cu codașele clasamentului, 1-0 cu Gaz Metan și 5-1 cu Academica, înaintea ultimelor două runde de final ale campionatului acestei ediții. Sunt mulți oameni din fotbalul intern care cântă prohodul ”câinilor”.

Giovanni Becali (69 de ani) nu crede că Dinamo mai poate evita retrogradarea în acest sezon.

”Nu sunt legați de Dinamo”

Dinamo încearcă să evite din nou retrogradarea pe ultima sută de metri, fiind sigură că va juca barajul de menținere / promovare în Liga 1. Al treilea an la rând.

În ultimele două etape din play-out, Dinamo va da piept cu FC Botoșani în deplasare, apoi va evolua pe teren propriu în compania arădenilor de la UTA.

Agentul de jucători Giovanni Becali nu îi vede, însă, cu ochi buni pe bucureșteni, despre care spune că vor avea probleme serioase în eșalonul secund. Impresarul nu își pune mari speranțe în baraj pentru că ”cei care sunt acum la Dinamo nu sunt legați de Dinamo”.

”Nu prea. Situația se va îngreuna în Divizia B”

Impresarul Giovanni Becali o vede pe Dinamo deja retrogradată în Liga 2, cu toate că formația din Ștefan cel Mare este în pline pregătiri pentru barajul de menținere / promovare în primul eșalon.

”(n.r. despre jucătorii de la Dinamo pe care îi reprezintă) Da, vor să plece. Păi, ce să facă la Dinamo? Unii nu joacă. Ricardo Grigore, care putea să devină stâlpul apărării la U21 și mai târziu la naționala mare, nu mai joacă. Moldoveanu (n.r. Robert Moldoveanu) și-a luat catrafusele și a plecat la Farul. Nu știu dacă își mai revine băiatul ăsta. A fost un talent pierdut din cauza accidentărilor, exact ca Marius Alexe.

Dinamo are 14-15 străini și din cauza asta situația se va îngreuna rău în Divizia B. Trebuie să înceapă de la zero. (n.r. Nu aveți încredere că Dinamo se salvează de la baraj?) Nu prea. Spun asta pentru că cei care sunt acum la Dinamo nu sunt legați de Dinamo. Ce să facă? Acolo nu vezi unul. Nu mai există simbolul de acolo”, a declarat Giovanni Becali penru Digi Sport.

Citește și

Semnificația zilei de 1 Mai: de la greva sângeroasă la mititei