--> -->

Îi mută de i-a amețit pe ”câini”! Când vor juca la Buzău

Dinamo are meci în Cupa României, miercuri după-amiază, dar are și un duel important în campionat, la Buzău, care ar putea readuce echipa lui Ovidiu Burcă în lupta pentru play-off, în cazul unei victorii.

Duminică, la matineu

Meciul a fost programat inițial marți seară, pe 20 septembrie, de la ora 21:00, însă s-a schimbat data și ora programării partidei dintre divizionarele secunde. Din nou, ”câinii” nu sunt puși în premieră în fața unei asemenea situații.

Meciul se va juca până la urmă duminică, 18 septembrie, de la ora 11:00, pe stadionul celor din Buzău, un fief roș-albastru, știindu-se bine afinitățile celor de aici pentru rivala tradițională a lui Dinamo, echipa lui Gigi Becali.

Cu Tunari, și pe FRF TV

Imediat după eșecul cu CSA Steaua, scor 1-2, pe Național Arena, formația lui Ovidiu Burcă trebuie să-și revină rapid după înfrângerea ce-a enervat suflarea dinamovistă.

Jucătorii au avut o singură zi de pauză, ieri au revenit la antrenamente și urmează duelul cu Tunari în Cupa României Betano, meci care se va disputa miercuri, de la ora 16:30, partida fiind transmisă de FRF TV.

Citește și

Elena Udrea vrea permisie de ziua de naștere a fetiței: ”În Italia, mamele execută pedeapsa acasă”