--> -->

Îi merge mintea la afaceri! În ce nou proiect s-a implicat George Țucudean și cât a investit

George Țucudean și-a păstrat ambiția care l-a adus în top și ca fotbalist. Multiplu campion al României, arădeanul a pus ghetele în cui la doar 29 de ani, din cauza unor probleme cardiace, dar nu stă degeaba și s-a dedicat afacerilor.

A moștenit acest har de la bunicul său, Gheorghe Cosma, care a creat o avere de 35 de milioane de euro. Țucu-gol a făcut deja o investiție de sute de mii de euro. El și bunicul său au decis să se implice într-o investiție în localitatea Sebiș, din județul Arad, și în orașul Arad. Fostul internațional a investit într-o afacere prin care se dorește reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

Astfel, Enel X România, divizia de servicii energetice avansate a Grupului Enel, a instalat la începutul acestei săptămâni trei sisteme de panouri fotovoltaice în localitățile Sebiș și Arad, iar investiția depășește 500.000 de euro. ”Proiectele, de care vor beneficia firmele Gema Superb, Masofma și Gemi Center, presupun amplasarea a 1.500 de panouri fotovoltaice pe acoperișurile clădirilor celor trei operatori economici, precum și instalarea de soluții de infrastructură electrică și stații JuicePole de încărcare pentru vehicule electrice” este anunțul Enel X.

Cele trei companii sunt deținute de George Țucudean și bunicul lui, iar sistemul la care au apelat o să reducă cu 114,2 tone emisiile de dioxid de carbon. ”Optimizarea consumului energetic este foarte importantă pentru un centru comercial şi sportiv, iar soluţia propusă este una potrivită nevoilor noastre. În acelaşi timp, clienţii noştri sunt deschişi către mobilitatea electrică, unii dintre ei fiind deja posesori de autovehicule electrice, aşadar am inclus în planul nostru şi soluţii de încărcare a acestor vehicule”, a declarat George Ţucudean, potrivit news.ro.

Citește și

Ce avere are cel mai contestat ministru, Monica Anisie. Studii multiple, dar și o gafă devenită celebră