--> -->

Îi ia de guler pe Lupu și pe Iftodi: ”Aici e Dinamo, să meargă la FCSB sau CSA”

Florin Prunea (53 de ani) l-a atacat pe Dănuț Lupu (55 de ani), despre care spune că nu reprezintă Dinamo și că nu are ce să caute în conducerea echipei Ministerului de Interne.

Echipa de fotbal a CS Dinamo a promovat în Liga 3 și multe voci spun că aceasta va fi noua formație din Șoseaua Ștefan cel Mare, inclusiv conducătorul Dănuț Lupu lăsând să se înțeleagă că acesta este punctul în care se va ajunge în cele din urmă. Iar Daniel Iftodi, antrenorul formației, a spus răspicat: ”Noi suntem Dinamo”.

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea l-a atacat pe oficialul de la CS, despre care spune că nu reprezintă clubul înființat în 1948.

”Dănuț Lupu oportunist”

Fostul director general al ”câinilor”, Florin Prunea, una dintre opțiunile lui Răzvan Zăvăleanu pentru funcția de administrator special, l-a atacat pe Dănuț Lupu, despre care spune că nu are ce să caute în conducerea lui CS Dinamo.

”Am văzut că a apărut această întrebare «Dom’ne, cine e Dinamo?». Eu cred că atât în Ministerul de Interne, cât și în cadrul FC Dinamo 1948 sunt oameni cu scaun la cap și nu cred că cineva își permite să despartă suporterii.

(n.r. Dănuț Lupu a spus că CS Dinamo pregătește o surpriză) Lupu nu reprezintă Dinamo. Lupu a jucat la Dinamo doi ani sau trei ani. Aici, la Dinamo, au fost fotbaliști mari, au fost conducători mari… Lupu este un oportunist pe care nu îl interesează decât persoana proprie. Eu am spus-o de la început: el nu avea ce să caute acolo și mai ales într-o poziție la echipa Ministerului de Interne.

Eu vorbesc despre oameni serioși, despre foști jucători ai lui Dinamo. Eu am crescut pe vremea când echipa era a Ministerului de Interne. Oameni de calitate mare, dinamoviști adevărați. Eu nu cred că cineva își permite acum…

”Nu putem ajunge în situația FCSB”

L-am văzut și pe Iftodi: «Dom’ne, noi suntem Dinamo». L-a luat valul probabil. A jucat și el un an jumate sau doi ani pe la Dinamo și acum și el e mare dinamovist. Toți sunt mari dinamoviști acum cu performanța asta de promovare din Liga 4.

Repet: nimeni nu își permite și eu voi fi tot timpul împotriva celui care va dezbina suporterii. Eu nu cred că noi putem ajunge în situația lui FCSB vreodată. Și ca mine spun mulți.

(n.r. Dănuț Lupu spunea că o să vedem un nou caz FCSB – CSA) Păi, să se ducă la FCSB atunci. Sau la Steaua. Aici e Dinamo”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Citește și

Alexandru Arșinel, îngrijiri acasă. Care e starea medicală