”Iepuraș” cu euro pentru Dinamo: superprimă pentru victorie contra lui Hagi

Realitatea e crudă, Dinamo nu se mai bate la titlu, ci pentru supraviețuire ca să reziste în Liga 1. Oricum, jucătorii au parte de un Paște care le poate aduce o primă consistentă. Mai ales având în vedere situația din acest moment a clubului. Acționarul minoritar, DDB, a luat legătura cu apropiații grupării, inclusiv fostele glorii, și-a decis să ofere o primă de echipă, în cazul unei victorii la malul mării, în confruntarea cu Viitorul lui Hagi, de mâine de la ora 18:30.

”15.000 de euro primă pentru meciul cu Viitorul. Luați-ne banii, băieți!

Dinamo a bătut-o pe Voluntari și ne-a oferit astfel două zile de liniște, după atâtea nopți nedormite pentru câini. Le meritam!

Trebuie să câștigăm neapărat și cu Viitorul! Șansa noastră e asta. Lupta la retrogradare este pe viață și pe moarte. Titlul ține mai mult de orgoliu, lupta se dă între echipe cu bani, în timp ce retrogradarea poate însemna falimentul pentru oricare dintre cele care cad. În play-out e măcel!

Am vorbit cu toți profesioniștii care ne sunt alături, câini de-ai noștri, foști internaționali, oameni grei, care cunosc psihologia jucătorului și care știu exact ce butoane trebuie apăsate. Toți, fără excepție, ne-au sfătuit să facem același lucru, dincolo de toate pe care le-am făcut deja: “Dați-le prime, dacă puteți, sunt singurii fără”.

Iar DDB o să le dea. Bateți Viitorul și veți avea 15.000 € PRIMĂ, băieți! Onorați tricoul, luptați cu toate puterile și noi suporterii vă vom premia!

Banii vor proveni din tricouri, donații, sponsorizări și vânzări de bilete. Restul încasărilor de pe an se vor îndrepta către deplasări!

Mai ales că mâine nu jucăm doar cu Viitorul, ci cu Viitorul lui Hagi! Trebuie să anulăm acel 5% celebru pentru gazde și tot ce înseamnă Regele pentru România!”, au transmis cei din DDB pe Facebook.

Citește și

Vasile Astărăstoae a răbufnit: ”După ce au batjocorit Biserica, progresiștii disperați au această nerușinare”