Wave Resort

Idol în Ștefan cel Mare, Dragoș Grigore poate semna cu o rivală!

Dragoș Grigore, 34 de ani, s-a despărțit zilele trecute de multipla campioană a Bulgariei, Ludogorets Razgrad, după trei sezoane petrecute la sud de Dunăre și este aproape de o revenire în Liga 1. Dar nu la Dinamo, așa cum sperau ”câinii”, mai ales că fostul căpitan al roș-albilor este și membru Elite DDB.

Rapid București este aproape să obțină semnătura fundașului central, conform Telekomsport. Giuleștenii îl vor și pe atacantul Adrian Petre (23 de ani).

Rapid va pleca luni, 21 iunie, în primul cantonament al verii, la Poiana Brașov, iar ”câinii” pleacă în Turcia, la Bolu.

Din informațiile Gazetei, astăzi Grigore s-a întâlnit cu oamenii din conducerea Rapidului. Nou-promovata este foarte aproape să obțină semnătura lui.

În septembrie 2020, fanii-acționari ai clubului Dinamo i-au cerut lui Pablo Cortacero să-l readucă pe fundaș, însă dorința lor nu s-a concretizat.

Dragoș Grigore a ajuns la Dinamo în 2008, de la CFR Timișoara. A devenit unul dintre cei mai importanți jucători, iar în iulie 2014 a fost vândut la Toulouse pentru un milion de euro. A mai jucat la Al-Sailiya, iar din iulie 2018 este la Ludogoreț.

Rapid mai încearcă o mutare interesantă în această perioadă de mercato, de data asta pe plan ofensiv. Giuleștenii încearcă să îl convingă pe Adrian Petre (23 de ani), ultima dată la UTA.

Fostul internațional de tineret este în căutarea unui angajament unde să își restarteze cariera. Precedentele aventuri, la FCSB, Consenza și UTA nu au fost reușite.

Citește și

Florin Cîțu, după inundațiile grave din România: ”Să ne pregătim pentru cele mai dificile situații”