Idee năstrușnică a unui fost ziarist. Unde s-ar putea desfășura alegerile locale

Agenda politică este tot mai acaparată de alegerile locale, programate să se desfășoare la 27 septembrie. Cei din Partidul Social Democrat se gândesc să ceară o nouă amânare a acestui tur de scrutin, în care ar trebui să se aleagă primarii, consilierii locali, consilierii județeni și președinții de Consilii Județene. În schimb, Robert Turcescu vine cu o altă idee, pentru a combate temerile celor care cred că pandemia de Covid-19 îi va ține pe oameni în case.

“VOT IN AER LIBER!

Înțeleg ca domnul Iohannis zice ca se vor ține alegerile locale. Si ca se vor dezinfecta spațiile inainte si dupa votare. Domnu’ Presedinte, permiteți o sugestie, o idee, o variantă? E gratis, nu va costă nimic!

Uite care e treaba, pe 27 septembrie s-ar putea sa fie vreme frumoasa, ca se anunță o toamna lungă. Nu vreti sa le spuneți amicilor dvs din Guvern si prefecților sa pregateasca si varianta unui VOT IN AER LIBER?

Stiti ce zic? In loc sa bagi oamenii in scoli, sali de clasa, amenajezi frumos cabinele de vot in aer liber, sub o copertina, ca nu se strica nimic daca se voteaza IN AER LIBER!

Ia sa vedem, citeste cine trebuie postarea asta? Repet, nu cer drepturi de autor, desi ar fi frumos sa citeze sursa”, a scris Turcescu pe Facebook.

No Comments Yet

Comments are closed