Ianis Hagi, cel mai bun om al lui Rangers la primul meci de campionat

Ianis Hagi a impresionat la primul meci al lui Glasgow Rangers în noul campionat, câștigat cu 1-0 în fața celor de la Aberdeen, în deplasare.

Fiul Regelui a fost titular și a jucat până în minutul 77, când a fost înlocuit de canadianul Arfield. Prestația lui Ianis Hagi i-a făcut pe jurnaliștii scoțieni să-i acorde nota 8.

“A trimis în plasa laterală la prima ocazie a lui Rangers. Apoi a reușit o fentă de efect la mijloc la faza golului și l-a încercat pe portar cu șuturi din marginea careului.

A fost mereu gata să primească mingea și să fie gata de pasă în zone dificile. A irosit o bună șansă pe contraatac când nu i-a trimis lui Morelos, dar tot el a fost aproape de 2-0 după o acțiune frumoasă la care au participat columbianul și Ryan Kent.

A obosit pe final, dar tot a avut o prestație excelentă. Nota 8”, au scris ziariștii din Glasgow.

Pentru Ianis Hagi și colegii lui urmează un meci mult mai greu. Joi, scoțienii vor disputa returul cu Bayer Leverkusen, din Europa League. În manșa întâi nemții s-au impus cu 3-1. “Am revenit cu o victorie dificilă în deplasare! Să o ținem tot așa! Urmează nopțile de Europa League în curând…”, a scris Hagi junior pe Twitter.

No Comments Yet

Comments are closed