--> -->

I s-a oferit Dinamo: ”Intenția noastră”

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV pentru Liga 1, a admis că i s-a propus să preia clubul Dinamo, care se zbate să găsească acționari capabili să îl readucă pe linia de plutire.

Orlando Nicoară spunea astă-primăvară că ”o eventuală retrogradare a lui Dinamo ar fi un adevărat dezastru pentru industrie, la modul general, inclusiv pentru televiziuni, pentru Ligă”.

”Vrem Dinamo în Liga 1”

Dar cum vede situația acum, când roș-albii chiar au părăsit prima scenă?

”Există viață, evident că există viață și după Dinamo, asta facem în momentul de față, trăim fără Dinamo în SuperLigă. Dar noi vrem Dinamo în SuperLigă! Noi, ca televiziuni, voi, ca presă, suporteri… pentru că Dinamo trebuie să fie în Liga 1!

Din păcate, într-o formă sau alta, lucrurile nu se clarifică acolo, dar Dinamo e al doilea cel mai important brand din fotbalul românesc. Anul ăsta au reintrat U Cluj, Petrolul, Hermannstadt, dar era bine să fie și Dinamo”, a declarat Orlando Nicoară pentru GSP.

”Conflict de interese”

El și partenerul său din eAD și de la Prima TV, Adrian Tomșa, au primit oferta de a prelua Dinamo.

”Da, e adevărat. Nu putem. Noi suntem într-un business în care gestionăm drepturile comerciale și de TV pentru Liga 1, era un conflict de interese evident.

Am ajuns la niște discuții. Intenția noastră a fost de a stabiliza situația de la Dinamo și a-i ajuta să intre în Liga 1”, a mai reacționat Orlando Nicoară.

Citește și

Incendiu la stadionul din Slobozia, ”oficiala” făcută scrum