--> -->

I-au stabilit soarta lui Ovidiu Burcă: ”Ne face să credem”

Nimic nu-l clintește pe Ovidiu Burcă din funcția de antrenor principal la Dinamo! Cel puțin momentan, cel puțin până la finalul lui 2023.

Andrei Nicolescu, administrator special și acționar la Dinamo, a anunțat că Ovidiu Burcă (43 de ani), tehnicianul trupei din „Ștefan cel Mare”, primește credit din partea conducerii clubului cel puțin până în iarnă.

Eșecurile curg pe bandă rulantă

Dinamo a pierdut luni seară la Oradea, contra celor de la UTA Arad, scor 1-2, iar bucureștenii au ajuns la 10 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. Ultimul succes al „câinilor roșii” datează din 29 august. Dinamo e penultima în clasamentul din Superliga, cu numai 10 puncte adunate în 15 runde.

Andrei Nicolescu spune că speră ca la echipă să se producă un declic până începe pauza de iarnă, la finalul lunii decembrie. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, șefii clubului se vor așeza la masă cu Ovdiu Burcă și vor face purta o discuție în ceea ce privește viitorul lui pe banca tehnică.

”Situația e foarte tensionată în privința rezultatelor”

„Situația e foarte tensionată în privința rezultatelor. Pe de altă parte, la Oradea am reușit să creăm o atmosferă foarte bună cu echipa. Cred că s-a și văzut în jocul nostru că am avut un pic de ghinion și cred că rezultatul e nemeritat.

S-a văzut pentru prima dată o coeziune extraordinară în rândul jucătorilor. Dacă vom continua așa, eu cred că vor veni și rezultatele. Situația e foarte grea, nu mă ascund după vorbele astea.

Dar vă spun că am reușit să stau 4 zile cu ei și am reușit să am niște discuții mai profunde. Am văzut pentru prima dată o echipă în care lumea își spune punctul de vedere. În grupuri în care sunt probleme eu am văzut foarte rar asta.

E foarte important ca ei să mențină această stare de spirit. Din păcate, deși am făcut un joc bun și am avut meciul în mână, la final a venit domnul arbitru și ne-a spus: «N-aveți voie»”, a declarat Andrei Nicolescu, la GSP Live.

Andrei Nicolescu: „La momentul ăsta, situația din clasament e rușinoasă pentru Dinamo”

„Noi suntem adepții principiului că o criză care apare la un moment dat nu se poate rezolva printr-o altă criză. Schimbările au adus doar în două din 10 situații rezultate pozitive. În rest, au adus numai rezultate proaste.

Munca, sistemul în care muncește Ovidiu Burcă, ne fac să credem că la un moment vor apărea rezultate. Trebuie să găsim acest declic până în iarnă, altfel trebuie să ne așezăm la o masă și să avem o discuție bărbătească.

La momentul ăsta, situația din clasament e rușinoasă pentru Dinamo”, a mai afirmat Andrei Nicolescu.

Citește și

Marcel Ciolacu a plecat de urgență în Egipt și îi va aduce în țară pe românii din Fâșia Gaza