--> -->

I-a sedus, i-a abandonat, apoi s-a întors! Ce va urma pentru brazilian

Gabriel Moura a transmis la începutul lunii trecute că vrea să continue în Ștefan cel Mare, în ciuda faptului că echipa a retrogradat.

Liber de contract

Brazilianul de 34 de ani a sosit la pregătiri, dar a decis să nu-și mai prelungească acordul cu ”câinii”. Este liber de contract, de văzut încotro o va apuca, varianta Rapid nefiind una viabilă pentru jucător.

Gabriel Moura a evoluat în partida amicală cu Concordia Chiajna (0-1) de săptămâna trecută, la conferința de presă organizată de DDB și Dinamo, se spunea că el a ajuns la o înțelegere cu Dinamo și va continua cu echipa în liga secundă, chiar jucătorul recunoștea acest lucru, dar situația s-a schimbat radical.

Explicații oficiale

Gabriel Moura nu mai are contract cu Dinamo, înțelegerea a expirat la data de 30 iunie, iar fundașul de bandă brazilian nu a mai semnat un nou contract cu Dinamo ulterior.

Sâmbătă la prânz, a jucat în repriza secundă a meciului de la Slobozia,0-5 cu Unirea, rămâne să mai discute despre un nou acord luni, dacă nu va ajunge la o înțelegere, chiar va pleca! Înainte de meciul de la Slobozia, Răzvan Zăvăleanu afirmase că fundașul lateral va părăsi Dinamo.

”Moura nu mai este jucătorul nostru, s-a pregătit cu Dinamo în continuare, dar nu a semnat o nouă înțelegere. I-a expirat contractul, nu a rămas pentru liga secundă”; a comentat Răzvan Zăvăleanu la Digisport.

Citește și

Simona Halep, nunta anului în România! Toni Iuruc confirmă