--> -->

I-a refuzat banii lui Becali: ”Hei, hei, du-mă la Palat!”

După ce a participat la un protest împotriva comunității LGBTQ, Gigi Becali, patronul FCSB, a găsit un mod inedit de a ajunge acasă: a făcut autostopul în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei!

Patronul FCSB a făcut cu mâna în trafic și a găsit o mașină care să îl ducă spre casă. Cel care l-a ”salvat” este Ali Mahmood, un tânăr cântăreț de hip-hop.

Cine e cel care l-a luat pe ”autostopistul” Gigi Becali

Ali Mahmood, șoferul care l-a dus pe Gigi Becali la Palatul din Aleea Alexandru, a povestit cum a ajuns să fie șoferul de ocazie al omului de afaceri și a dezvăluit cum a fost în mașină cu patronul vicecampioanei din Liga 1.

”Nu știam ce se întâmplă. Mă plimbam, voiam să merg spre casă. Și-l văd pe nea Gigi «Hei, hei, vino! Du-mă la palat». Eu eram cu geamul deschis și am strigat «Nea Gigi».

Am râs cu dânsul, am vorbit despre Steaua și religie. E idolul meu. Îl respect și îl admir pentru ce a făcut. Are o energie pozitivă și m-am simțit foarte bine. Eu sunt fan Steaua, dar nu mai urmăresc acum fotbal ca înainte”, a spus Ali Mahmood, potrivit as.ro.

Pentru cursă, Gigi Becali nu a plătit niciun leu, deși s-a oferit să-l plătească pe șofer, conform surei citate.

Gigi Becali, protest pe urmele ”Bucharest Pride”

Gigi Becali (64 de ani) a oferit scene inedite duminică pe Calea Victoriei. Becali a organizat un protest la care au participat peste 100 de persoane, preoți și alte fețe bisericești, dar și Alexandru Tudor, fost arbitru și actual angajat al echipei roș-albastre.

Finanțatorul celor de la FCSB a stropit cu agheasmă pe Calea Victoriei, a cântat și a spus rugăciuni, informează Libertatea. Oamenii prezenți alături de Gigi Becali au venit cu steaguri ale României și icoane.

Citește și

Cosmin Seleși a dezvăluit de ce preferă Grecia și Bulgaria: ”La noi nu-mi permit”